Osnovne informacije o privatnosti podataka za formulare za kontakt

1. KONTROLOR PODATAKA

Vaše osobne podatke obrađivat će FLUIDRA ADRIATIC, PIB BA 4404456680001, sa sjedištem na adresi: Kovinska 4A; 10000 Zagreb; HRVATSKA i FLUIDRA, S.A., sa sjedištem u Av. Alcalde Barnils 69, 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) i nositelj TIN A17728593 (u daljnjem tekstu „FLUIDRA“)

2. SVRHA I PRAVNA OSNOVA

Vaši će se osobni podaci obrađivati u svrhu rukovanja i odgovaranja na sve upite ili upite koje možete poslati.

Pravni temelj za obradu vaših podataka je vaš pristanak koji ste dali za to.

3. OTKRIVANJE PODATAKA

Vaši se podaci neće dodijeliti, prodati, dati u zakup ili na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim stranama, osim u slučaju davatelja usluga FLUIDRA-e koji pružaju određene usluge FLUIDRI-i, ali ni u kojem slučaju ih neće obrađivati za svoje ciljeve. Neki od ovih davatelja usluga mogu imati sjedište izvan Europske unije, kao što je navedeno u odjeljku "Međunarodni transferi".

4. MEĐUNARODNI TRANSFERI

FLUIDRA, kao multinacionalna kompanija, ima međunarodne pružatelje usluga koji svoje usluge mogu pružati izvan EU, usljed čega je moguće da vaši podaci mogu biti preneseni van Europske unije ili Europskog ekonomskog prostora.

U svakom slučaju, FLUIDRA će osigurati da je takva obrada podataka zaštićena odgovarajućim zaštitnim mjerama, koje mogu uključivati:

- Standardne klauzule koje je odobrila EU. To su ugovorne klauzule koje je odobrilo europsko nadzorno tijelo i koje pružaju dovoljne mjere zaštite kako bi obrada podataka bila u skladu sa zahtjevima utvrđenim Europskom uredbom o zaštiti podataka.

- Certifikacije nezavisnih proizvođača. Okviri ili sporazumi između EU i drugih država kojima se uspostavljaju standardi za obradu podataka u skladu sa Europskom uredbom o zaštiti podataka.

5. TRAJANJE OBRADE

Svi podaci koje nam dostavite obrađivat će se tijekom vremena potrebnog za obradu vašeg zahtjeva ili upita.

Kada se termin naveden u ovom odjeljku završi, FLUIDRA će čuvati vaše osobne podatke na evidenciji koja će biti pravilno prikrivena za statističke svrhe ili tržišna istraživanja, pod uvjetom da je to moguće ili pravilno zaključana kako bi se udovoljilo zakonskim obvezama prema kojima tvrtka je predmet.

6. OSTVARIVANJE SVOJIH PRAVA

U bilo kojem trenutku možete povući svoj pristanak na obradu vaših podataka u bilo koju od gore navedenih svrha.

Na isti način ostvarujete svoja prava na pristup podacima, ispravljanje, brisanje, prigovor, ograničenje ili prenosivost pisanjem pisma upućenog Av. Alcalde Barnils 69, 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona), s naslovom "Osobni podaci" ili slanjem e-pošte na dataprivacy@fluidra.com.

Ako imate bilo kakva pitanja o tome kako obrađujemo vaše osobne podatke, ili bilo koja druga pitanja u vezi s tim pitanjem, možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka u Av. Alcalde Barnils 69, 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona), s naslovom ili upućenom za pozornost “Delegado de Protección de Datos” ili pisanjem e-pošte na dataprivacy@fluidra.com.

Nadalje, ako ne dobijete odgovor u razumnom roku, možete podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu (Španjolska Agencija za Zaštitu Podataka).